MgZB от OstroVit

MgZB

12345    4.8/5  (32 Au votat)
Categorii: Vitamine, Minerale, Stimulatoare testosteron Subcategorii: Vitamina B, Magneziu, Zinc, ZMA Brand: OstroVit Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
-20%   45 RON
36 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30914
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit MgZB este un supliment alimentar care conține în compoziția sa magneziu, zinc și vitamina B6. Magneziul și zincul din preparatul nostru provin din citrați și lactați, ceea ce garantează o biodisponibilitate ridicată.

Magneziul ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste ingrediente contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Zincul conținut în OstroVit MgZBhelps în menținerea unui echilibru adecvat acid-bază și, de asemenea, ajută la menținerea părului, pielii și unghiilor sănătoase. În plus, zincul contribuie la menținerea metabolismului normal al acizilor grași și al vitaminei A. Zincul și vitamina B6 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajută la sinteza adecvată a cisteinei și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului și contribuie la reglarea activității hormonale.

Supliment destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort sporit.

Avantajele produsului ⤵

Cel mai bun raport preț / calitate,
Magneziu sub formă de citrat și lactat,
Ea are un efect pozitiv asupra regenerării,
45 de porții în pachet.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Mg + B6 / Magnesium Citrate + B6

  Mg + B6 / Magnesium Citrate + B6 pentru diete
  33 RON 2640 RON

  Mg + B6 / Magnesium Citrate + B6


  Categorii: Vitamine, Minerale
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze

  OstroVit Mg + B6 este un supliment alimentar care conține citrat de magneziu, care este o sursă de magneziu de cea mai bună calitate. În plus, produsul a fost îmbogățit cu vitamina B6. Magneziul ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea ...
 • Vitamin B Complex

  Vitamin B Complex pentru diete
  33 RON 2640 RON

  Vitamin B Complex


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze

  Complexul OstroVit Vitamin B este un supliment alimentar care este sursa vitaminelor B îmbogățite cu vitamina C și E. Vitaminele B sunt responsabile în primul rând de buna funcționare a sistemului nervos - ameliorează tensiunea nervoasă, îmbunătățesc starea de spirit și performanța intelectuală. Cu ...
 • VIP - Cutie

  VIP - Cutie pentru diete
  25 RON

  VIP - Cutie


  Categorii: Extracte din plante, Stimulatoare testosteron
  Brand: VIP - supliment
  Ambalare: 2 x 9 Grame, 2 Doze

  ...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

MgZB от OstroVit

MgZB

Subcategorii: Vitamina B, Magneziu, Zinc, ZMA    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze
45 RON
36 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
36 RON
33.88 RON