MgZB от OstroVit

OstroVit

MgZB

12345    4.9/5  (80 Au votat)
Categorii: Vitamine, Minerale, Subcategorii: Vitamina B, Magneziu, Zinc, ZMA Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze Vezi ingredientele
-40%   4775 RON
2865 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30914

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit MgZB este un supliment alimentar care conține în compoziția sa magneziu, zinc și vitamina B6. Magneziul și zincul din preparatul nostru provin din citrați și lactați, ceea ce garantează o biodisponibilitate ridicată.

Magneziul ajută la buna funcționare a mușchilor și la menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat și ajută la buna funcționare a sistemului nervos. În plus, aceste ingrediente contribuie la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Zincul conținut în OstroVit MgZBhelps în menținerea unui echilibru adecvat acid-bază și, de asemenea, ajută la menținerea părului, pielii și unghiilor sănătoase. În plus, zincul contribuie la menținerea metabolismului normal al acizilor grași și al vitaminei A. Zincul și vitamina B6 contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar.

Vitamina B6 ajută la sinteza adecvată a cisteinei și la menținerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și glicogenului și contribuie la reglarea activității hormonale.

Supliment destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în perioadele de efort sporit.

Avantajele produsului ⤵

Cel mai bun raport preț / calitate,
Magneziu sub formă de citrat și lactat,
Ea are un efect pozitiv asupra regenerării,
45 de porții în pachet.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

MgZB от OstroVit

MgZB

Categorii: Vitamine, Minerale,
Subcategorii: Vitamina B, Magneziu, Zinc, ZMA    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 30 Doze
4775 RON
2865 RON