Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg от OstroVit, OstroVit Pharma

OstroVit

Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg

12345    4.8/5  (30 Au votat)
Categorii: Acizi grași, Vitamine Subcategorii: Uleiul din pește, Vitamina D, Vitamina K Ambalare: 30 Softgels, 30 Doze Vezi ingredientele
-40%   44 RON
2640 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35620

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Elite Omega 3 D3 + K2 este suplimentul dietetic de cea mai înaltă calitate din capsulele softgel dezvoltate pe baza uleiului de pește, care este o sursă excelentă de acizi grași polinesaturați omega 3 (EPA și DHA) și o bogăție de vitamine: D3 sub formă de colecalciferol, K2 menachinone-7 și D -alfa-tocoferol (vitamina E). Linia Pharma este cel mai recent „copil” al OstroVit, care pune primul loc pe calitatea materiilor prime, diligența farmaceutică a producției și toate componentele datorită cărora se face suplimentul. OstroVit Pharma sunt suplimente absolut de elită pentru consumatorii care știu ce este cel mai important pentru ei.

      1000 mg ulei de pește
      30 capsule softgel în pachet
      Cea mai înaltă calitate a materiilor prime și a producției
      Sticlă întunecată cu capsule
      Produsul este suficient pentru o lună de suplimentare
      Vitamina D3 (colecalciferol) derivată din lanolină
      Vitamina K2 (menaquinona-7) obținută de la Natto
      Omega 3 obținută de la Anchetele peruviene
 
OstroVit Pharma Elite Omega 3 D3 + K2

EFAs Omega 3 - acizii grași esențiali sunt în principal acidul eicosapentaenoic (EPA) și acidul docosahexaenoic (DHA). Sursa lor principală sunt în principal peștele, crustaceele, precum și uleiurile vegetale și nucile. Acizii grași nesaturați din grupul Omega 3 susțin buna funcționare a inimii, creierului, vaselor de sânge, precum și îmbunătățesc starea mentală și abilitățile cognitive.
 
Vitamina D3 (colecalciferol) este o vitamină care are efecte multiple și multidirecționale asupra organismului nostru. Una dintre cele mai importante funcții ale sale este reglarea metabolismului calciului și fosfatului, care susține mineralizarea corespunzătoare a oaselor și dinților noștri. În plus, are efectul de a crește rezistența organismului la infecții, protejează împotriva depresiei, depresiei și apatiei. În latitudinea noastră, luând în considerare lumina soarelui insuficientă și expunerea scăzută a corpului nostru la efectele lor, suplimentarea acesteia în toamnă și iarnă este aproape obligatorie.
 
Vitamina K2 (menaquinona) este necesară pentru buna funcționare a organismului, reglează coagularea sângelui și afectează, de asemenea, menținerea densității minerale osoase normale. Este responsabil pentru transportul adecvat al calciului din sânge la țesutul osos, ceea ce vă permite să mențineți oasele sănătoase și puternice și să crească rezistența lor la colaps.
 
Vitamina E (D-alfa-tocoferol) este o vitamină cunoscută în principal pentru proprietățile sale antioxidante (antioxidante), prevenind deteriorarea celulelor și ADN-ului de către radicalii liberi. Vitamina E participă de asemenea la sinteza anticoagulantelor, menținând o permeabilitate adecvată a membranelor celulare și reducând agregarea (aglomerarea) trombocitelor, datorită căreia poate contribui la prevenirea cheagurilor de sânge.
 
Proprietăți OstroVit Pharma Elite Omega 3 D3 + K2

      Susține acțiunea sistemului cardiovascular
      Susține buna funcționare a creierului
      Are efect anticoagulant
      Are un efect mineralizant pentru oasele și dinții voștri
      Ajută la buna funcționare a mușchilor
      Are efect antidepresiv

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 23:05:04
  Omega 3-6-9 pentru diete
  OstroVit

  Omega 3-6-9

  180 Softgels, 180 Doze
  67 RON 3350 RON (-50%%)
  Cumpara

  Omega 3-6-9


  Categorii: Acizi grași
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 180 Softgels, 180 Doze

  OSTROVIT Omega 3-6-9 - o sursă excelentă de acizi grași de cea mai bună calitate - include un set complet de Omega 3 (EPA, DHA, ALA), Omega 6 (LA) și Omega 9 (OA) - suplimentar îmbogățit cu vitamina E (acetat de DL-alfa-tocoferil) - 90 de porții în pachet - o capsulă asigură 400 mg de ulei de pește - conține ulei de semințe de in și de semințe de floarea-soarelui - sprijin pentru metabolismul li...


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg от OstroVit, OstroVit Pharma

Elite Omega 3 D3 + K2 1000 mg

Categorii: Acizi grași, Vitamine
Subcategorii: Uleiul din pește, Vitamina D, Vitamina K    Brand: OstroVit, OstroVit Pharma    Ambalare: 30 Softgels, 30 Doze
44 RON
2640 RON