Vitamin B12 Methylcobalamin 100 mcg Spray от OstroVit

OstroVit

Vitamin B12 Methylcobalamin 100 mcg Spray

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina B Ambalare: 30 ml, 283 Doze Vezi ingredientele
-40%   6035 RON
3621 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38044

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamină spray 30 ml

OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamina este un supliment alimentar modern în spray, conceput pentru toți cei care doresc să aibă grijă de sistemul lor imunitar și sistemul vascular. Datorită lichidului convenabil de utilizat sub limbă, produsul absoarbe mai repede decât pastilele și este ușor de utilizat. Vă îmbolnăviți adesea, vă simțiți întotdeauna obosiți sau amețiți, sau vă simțiți degetele furnicături sau poate nu mâncați carne? Completați-vă dieta zilnică cu OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamină!

OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamină - pentru cine?

Metilocobalamina, care este o formă activă a vitaminei B12, este un compus chimic organic necesar în orice organism. Principala sursă de vitamina B12 sunt produsele de origine animală, prin urmare ar trebui să fie utilizate în primul rând de vegani și vegetarieni. O deficiență considerabilă de metilocobalamină afectează, de asemenea, persoanele în vârstă care suferă de gastrită, precum și persoanele care se ocupă de boli celulare, anemie megaloblastică și cele care au fost supuse intervențiilor chirurgicale de stomac sau ileon.

Deficitul de metilocobalamină este una dintre cele mai frecvente deficiențe de vitamine. Din păcate, cauzele sale sunt foarte greu de determinat și mulți oameni nu își dau seama că simptomele lor apar din conținutul scăzut de vitamina B12. Poți fi unul dintre ei!

Alegeți OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamină dacă:

     pielea ta este palidă
     sunt mereu obosiți
     simți-ți degetele furnicând
     au dificultăți în mișcare
     simt adesea amețit
     starea ta de spirit variază
     de multe ori te îmbolnăvesti

Proprietățile OstroVit Pharma Vitamina B12 Metilocobalamină

Vitamina B12 sub formă de spray este o ofertă pentru toate persoanele care doresc să vadă cele mai bune rezultate ale produsului. Spre deosebire de pastile și capsule, nu necesită niciun efort, astfel poate fi perfect pentru persoanele în vârstă cărora nu le place să înghită.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

REGULAREA PRODUCȚIEI CELULELOR SANGUINE - Vitamina B12 stimulează producția de celule roșii din sânge, datorită căreia contracarează anemia și influențează transportul eficient al oxigenului în organismul dumneavoastră.
SPRIJIN IMUNITĂȚII - Metilocobalamina favorizează funcționarea sistemului imunitar. Datorită acestui fapt, imunitatea dvs. este îmbunătățită și rareori vă îmbolnăviți.
PRODUS PENTRU VEGANI - Suplimentul alimentar este recomandat tuturor veganilor. Dacă nu consumați carne și produse de origine animală, trebuie să luați în mod regulat vitamina B12 sub formă de supliment!
CUTIE FAMILIE - O sticlă de supliment este de până la 282 de porții unice de vitamina. Acest lucru face suplimentul suficient pentru întreaga familie. Dacă este utilizat în mod regulat, produsul este suficient pentru o suplimentare de câteva luni.

Utilizare sugerată

Scutura bine inainte de folosire. 1 cerere o dată pe zi. Se recomandă dozarea preparatului sub limbă. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vitamin B12 Methylcobalamin 100 mcg Spray от OstroVit

Vitamin B12 Methylcobalamin 100 mcg Spray

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina B    Brand: OstroVit    Ambalare: 30 ml, 283 Doze
6035 RON
3621 RON