ADEK Drops / Vitamin A + D + E +K от OstroVit

OstroVit

ADEK Drops / Vitamin A + D + E +K

12345    5/5  (5 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K Ambalare: 30 ml, 348 Doze Vezi ingredientele
-40%   6287 RON
3772 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 38043

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Pharma Vitamins ADEK în picături de 30 ml

OstroVit Pharma Vitamins ADEK este un supliment alimentar modern în picături, care conține un complex de vitamine liposolubile. Vitaminele A, D, E și K sunt cunoscute pentru impactul cuprinzător asupra organismului, susțin funcționarea multor sisteme, protejează împotriva stresului oxidativ, precum și fac pielea să arate sănătoasă. Căutați un supliment ușor de utilizat folosit pentru a vă îngriji complet sănătatea? Încercați picăturile noastre OstroVit Pharma.

Pentru cine este destinat OstroVit Pharma Vitamins ADEK în picături?

Suplimentul dietetic ADEK OstroVit Pharma Vitamins, bogat în patru vitamine liposolubile - A, D, E și K, a fost conceput pentru cei care doresc să completeze nutrienții necesari și să contracareze efectele deficitului lor. Cantitatea insuficientă de vitamine liposolubile din organism poate duce la o serie de consecințe neplăcute, inclusiv imunitate mai mică, coagulare greșită a sângelui și tulburări de vedere.

Dacă doriți să aveți grijă de sănătatea sistemelor interne și de aspectul frumos, completați dieta zilnică cu vitamina A, D, E și K. Alegeți o picătură de vitamine OstroVit Pharma ADEK foarte asimilabilă în picături dacă:

     de multe ori se îmbolnăvesc
     pielea ta are nevoie de luciu
     se ocupă de cariile dentare
     dinții și oasele sunt slabe
aveți tulburări de vedere
     doresc să întârzie procesul de îmbătrânire

Proprietățile vitaminelor OstroVit Pharma ADEK

OstroVit Pharma Vitamins ADEK în picături supliment alimentar este o alternativă excelentă la vitamine sub formă de file. Produsul este extrem de asimilabil și ușor de utilizat. Puteți înghiți o porție zilnică de supliment dintr-o linguriță sau o puteți adăuga la băutura preferată.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

COMPLEX DE 4 VITAMINE - Vitaminele OstroVit Pharma ADEK conține un set de patru vitamine liposolubile, astfel încât să poată înlocui câteva suplimente alimentare.
SPRIJIN ORGANISMULUI - Dacă utilizați regulat complexul ADEK, veți observa o imunitate crescută, o piele mai frumoasă, dinți și oase mai puternice și o vedere mai bună.
FORMĂ COMODĂ - Alegerea suplimentului alimentar sub formă de picături, alege confortul. În fiecare zi adăugați trei picături din supliment la băutura dvs. pentru a asigura un nivel optim de vitamine ADEK.
CUTIE FAMILIE - Suplimentul alimentar este disponibil într-o cutie de familie la îndemână, care conține până la 348 de porțiuni zilnice unice din supliment.
Ingrediente active ale vitaminelor OstroVit Pharma ADEK

Picăturile OstroVit Pharma ADEK conțin patru vitamine diferite care joacă un rol crucial în organism:

VITAMINA A - Îmbunătățește starea pielii și stimulează creșterea unghiilor. Contribuie la creșterea imunității. Asigură o viziune bună.
VITAMINA D - Stimulează sistemul imunitar. Vă ajută oasele și dinții să rămână sănătoși. Asigură absorbția adecvată a calciului.
VITAMINA E - Previne stresul oxidativ și protejează celulele roșii din sânge.
VITAMINA K - Influențează coagularea sângelui și susține vindecarea rănilor. Îmbunătățește absorbția vitaminei D.

Utilizare sugerată

Scutura bine inainte de folosire. Măsurați 3 picături pe linguriță sau dizolvați-le în lichid la temperatura camerei (apă, ceai, suc).

Înainte de utilizare, este recomandabil să efectuați un test de sânge 25- (OH) D și să consultați medicul sau farmacistul cu privire la rezultatele testului. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

ADEK Drops / Vitamin A + D + E +K от OstroVit

ADEK Drops / Vitamin A + D + E +K

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina A, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K    Brand: OstroVit    Ambalare: 30 ml, 348 Doze
6287 RON
3772 RON