Vitamin B12 / Methylcobalamin 400 mcg от OstroVit

OstroVit

Vitamin B12 / Methylcobalamin 400 mcg

12345    4.2/5  (5 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina B Ambalare: 200 Tableta, 200 Doze Vezi ingredientele
-40%   5279 RON
3167 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37611

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina B12 Metilcobalamină 200 file

OstroVit Vitamina B12 Metilcobalamina este un supliment alimentar dintr-o linie profesională de vitamine. Produsul este destinat tuturor celor care doresc să-și completeze dieta zilnică cu vitamina B12.

Ce este OstroVit Vitamina B12 Metilcobalamina?

Vitamina B12 sub formă de metilcobalamină este considerată cea mai bună formă de suplimentare a acestei vitamine. Metilcobalamina este o formă biologic activă a vitaminei B12, recomandată tuturor persoanelor care se luptă cu tulburări legate de absorbția formelor non-metilice ale vitaminei care există cel mai adesea în suplimente. Metilcobalamina este ușor asimilabilă, rămâne în țesuturi mai mult timp și nu conține cianură dăunătoare.

Spre deosebire de forma sintetică a vitaminei B12, aceasta nu se transformă în metil direct în organism.

Vitamina B12 este prezentă în mod natural în carne și în produsele de origine animală, de aceea vegetarienii și veganii suferă cel mai frecvent de deficiența sa. Alegeți suplimentul alimentar OstroVit Vitamina B12 Metilcobalamină dacă căutați un produs care poate:

     garantează un metabolism energetic adecvat
     sprijină producția de globule roșii
     îmbunătățirea funcționării sistemului imunitar
     vă ajută să reduceți oboseala și oboseala
     îmbunătăți metabolismul homocisteinei
     contribuie la buna funcționare a funcțiilor mentale

Proprietățile suplimentului de metilcobalamină OstroVit Vitamina B12

O pastilă de vitamina B12 sub formă de metilcobalamină de la OstroVit conține până la patru porțiuni zilnice din acest ingredient activ. Dacă utilizați aceste file în mod regulat, puteți avea grijă completă de organismul dvs. și puteți îmbunătăți funcționarea multor sisteme.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

IMPACT INTEGRAL - Fără o cantitate adecvată de vitamina B12, organismul dvs. este incapabil să funcționeze corect. Vitamina B12 susține producția de celule roșii din sânge, precum și influențează sistemul nervos, ajutându-vă astfel să susțineți memorarea și concentrarea.
VITAMINA ÎN FORMA DE METILCOBALAMINĂ - Metilcobalamina este cea mai bună formă de vitamina B12 de pe piață. În comparație cu cianocobalamina utilizată frecvent în pastile, aceasta se asimilează mai repede și rămâne în organism mai mult timp. Este un ingredient activ gata care nu se transformă într-o formă mai simplă.
DOZA MARE - O singură filă a suplimentului alimentar OstroVit conține 400 µg de vitamină B12, care reprezintă patru doze zilnice. Când este utilizat în mod regulat, un pachet din acest supliment este suficient timp de mai multe luni.
PRODUS PENTRU VEGANI - Dacă sunteți vegetarian, vegan sau mâncați rar carne și produse de origine animală, vă recomandăm să utilizați vitamina B12. Lipsa acestuia poate duce la anemie și la diverse disfuncții neurologice.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (1/4 comprimat) pe zi. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vitamin B12 / Methylcobalamin 400 mcg от OstroVit

Vitamin B12 / Methylcobalamin 400 mcg

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina B    Brand: OstroVit    Ambalare: 200 Tableta, 200 Doze
5279 RON
3167 RON