Vitamin C Powder / Flavored от OstroVit

OstroVit

Vitamin C Powder / Flavored

12345    5/5  (54 Au votat)
Ambalare: 1000 Grame, 1000 Doze
Vezi ingredientele
-30%   12201 RON
8541 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 35638

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina C Lămâie 1000 g

OstroVit Supreme Pure VITAMIN C este un preparat de top pentru persoanele active fizic, constând doar din acid L-ascorbic sau vitamina C. Biodisponibilitatea ideală a produsului a fost dictată de cerințele ridicate ale consumatorilor.

     1000 g de acid L-ascorbic în ambalaj
     Produsul conține până la 1000 de porții!
     Linie Delicious True Taste
     Un singur ingredient activ - acidul L-ascorbic

Acidul L-ascorbic este un compus chimic organic din grupul alcoolilor polihidrici. Este un nutrient esențial în dieta umană, care este în principal responsabil pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa activă biologic - vitamina C, acționează ca un agent de reducere și o coenzimă în mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată unul dintre principalii antioxidanți.

Proprietăți OstroVit Vitamina C Lămâie

Acid ascorbic, spunând că este un compus exogen esențial, ne referim la faptul că indică lipsa unui mecanism de sinteză a vitaminei C în corpul nostru și este necesar să-i furnizăm hrană sau prin suplimentare. Vitamina C are o mulțime de proprietăți și beneficii benefice. Iată câteva dintre ele:

     Are un efect pozitiv asupra tulburărilor fluxului sanguin
     Este un puternic antioxidant care elimină excesul de radicali liberi din celulele noastre
     Are un efect benefic asupra sistemului nervos și imunitar
     Vitamina C poate accelera recuperarea și creșterea musculară, deoarece participă direct la producerea de colagen (construiește țesutul muscular)
     Calitate dovedită pentru sportivi
Inhibă formarea nitrozaminelor (formate prin acțiunea temperaturii ridicate, de exemplu nitrați), care poate fi o cauză directă a formării tumorilor
     Are un efect benefic în îngrijirea pielii noastre - un produs cosmetic vitaminic

Utilizare sugerată

Adăugați 1 g (1 lingură) în 100 - 150 ml de apă sau suc. Vă rugăm să utilizați ceașca de măsurare inclusă în pachet (1 ml). Nu turnați apă fierbinte. Se recomandă consumarea a 1 porție pe zi, de preferință cu o masă. Produsul este destinat adulților.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Vitamin C Powder / Flavored от OstroVit

OstroVit

Vitamin C Powder / Flavored

Ambalare: 1000 Grame, 1000 Doze
12201 RON
8541 RON