Vitamin D 2000 от OstroVit

Vitamin D 2000

12345    5/5  (27 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina D Brand: OstroVit Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze Vezi ingredientele
-20%   31 RON
2480 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 32844
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamin D 2000 este un preparat de înaltă calitate pentru vitamine, a cărui utilizare în toamnă și iarna este extrem de benefică pentru sănătate! Organismul este capabil să sintetizeze vitamina D, dar în cazul expunerii insuficiente la soare este un fenomen foarte limitat care poate duce la deficiențele sale. Vitamina D afectează absorbția eficientă a calciului și a fosforului pe care le furnizați cu alimente (absorbția are loc în tractul gastro-intestinal).

OstroVit Vitamina D 2000 se caracterizează printr-o concentrație ridicată de vitamină D la nivelul de 50 mcg (2000 IU), ceea ce permite reducerea la minimum a tabletelor care trebuie înghițite în 1 porție. Ca o curiozitate, merită să menționăm cele mai recente informații, potrivit cărora vitamina D poate afecta nivelul hormonului testosteron. În acest context, suplimentarea cu acest preparat se traduce în avantaje suplimentare: regenerare mai bună, libido mai bună și bunăstare îmbunătățită!CONSUMUL RECOMANDAT:
Consumați 1 porție (1 comprimat) pe zi înainte de masa principală.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Omega 3

  Omega 3 pentru diete
  18 RON 1440 RON

  Omega 3


  Categorii: Acizi grași
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 30 Softgels, 30 Doze

  OSTROVIT Omega 3 OstroVit Omega-3 este un supliment alimentar care este sursa acizilor grași de înaltă calitate EPA și DHA sub formă de ulei de pește pur concentrat încapsulat în capsule. Acizii omega-3 au un efect pozitiv asupra organismului uman la aproape toate nivelurile de funcționare a acest...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitamin D 2000 от OstroVit

Vitamin D 2000

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina D    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
31 RON
2480 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
24.8 RON
23.34 RON