Stack-uri Toate categoriile


Vitamin D 2000 от Ostrovit

Vitamin D 2000

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina D Brand: Ostrovit Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze Vezi ingredientele
2640 RON  33 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30930
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamin D 2000 este un preparat de înaltă calitate pentru vitamine, a cărui utilizare în toamnă și iarna este extrem de benefică pentru sănătate! Organismul este capabil să sintetizeze vitamina D, dar în cazul expunerii insuficiente la soare este un fenomen foarte limitat care poate duce la deficiențele sale. Vitamina D afectează absorbția eficientă a calciului și a fosforului pe care le furnizați cu alimente (absorbția are loc în tractul gastro-intestinal).

OstroVit Vitamina D 2000 se caracterizează printr-o concentrație ridicată de vitamină D la nivelul de 50 mcg (2000 IU), ceea ce permite reducerea la minimum a tabletelor care trebuie înghițite în 1 porție. Ca o curiozitate, merită să menționăm cele mai recente informații, potrivit cărora vitamina D poate afecta nivelul hormonului testosteron. În acest context, suplimentarea cu acest preparat se traduce în avantaje suplimentare: regenerare mai bună, libido mai bună și bunăstare îmbunătățită!

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 47:41:30
  100% WPC80.eu pentru diete
  Ostrovit

  100% WPC80.eu

  900 Grame, 30 Doze
  107 RON 8560 RON (-20%)
  Cumpara

  100% WPC80.eu


  Categorii: Proteine
  Brand: Ostrovit
  Ambalare: 900 Grame, 30 Doze

  OSTROVIT WPC80.eu este produs cu un scop nutrițional special care satisface nevoile corpului pentru proteine, cu un efort fizic intens, în special pentru sportivi. Proteina din zer WPC80.eu este recomandată în special persoanelor care se luptă pentru dezvoltarea rapidă a masei musculare și a forței. Acest produs este produs într-un proces de ultrafiltrare în care fracția concentrată de proteine ​...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Mai multe produse din Vitamine

Vitamin D 2000 от Ostrovit

Vitamin D 2000

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina D    Brand: Ostrovit    Ambalare: 60 Tableta, 60 Doze
33 RON
2640 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

VIP price! *pretul detinatorilor de vip card.:
26.4 RON
24.84 RON