Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg

12345    4.9/5  (104 Au votat)
Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
Vezi ingredientele
-30%   4775 RON
3343 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 32378

Oferte cu acest produs

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina D3 + K2 este o compoziție de vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 forma de vitamina K2 asimilabil la cel mai înalt grad de către organism. Se obține în procesul de biodigestionare, pe baza bacteriilor intestinale care se găsesc în mod natural în corpul uman.

OstroVit Vitamina D3 + K2 este o compoziție de vitamine derivate din materii prime naturale. Vitamina K2 MK-7 forma de vitamina K2 asimilabil la cel mai înalt grad de către organism. Deținătorii sunt un produs fermentat de soia fermentat tradițional, fermentarea lui Bacillus subtilis natto.

Vitamina K2 este esențială pentru buna funcționare a organismului, reglează coagularea sângelui și, de asemenea, afectează menținerea densității minerale osoase normale. Responsabil pentru transportul adecvat al calciului din sânge către țesutul osos, care vă permite să mențineți oasele sănătoase și puternice și să creșteți rezistența acestora la defecțiuni.

Vitamina D3, numită și viața vitaminică, afectează funcționarea corespunzătoare a aproape tuturor sistemelor și organelor din organism. În combinație cu vitamina K2 înmulțind efectul de întărire a sistemului scheletic. Stimulează absorbția calciului și a fosforului în intestin, care afectează, de asemenea, mineralizarea normală a oaselor și a dinților. Aceasta arată efectul creșterii puterii musculare și preveni pierderea țesutului muscular, accelerează arderea grăsimilor și ajută la scăderea în greutate. În plus, exercită creșterea rezistenței organismului la infecții, previne apariția depresiei, disperării și apatiei.

Avantajele produsului OstroVit Vitamina D3 + K2:
• crește mineralizarea oaselor și a dinților

• ajută la menținerea oaselor sănătoase și puternice

• previne dezvoltarea osteoporozei

• ajută la scăderea în greutate și arderea grăsimilor

• îmbunătățește efectul creării țesutului muscular și a forței musculare

• sprijină buna funcționare a sistemului nervos și comportamentul bunăstării

• adecvat pentru persoanele supraponderale și obezitate, în special obezitatea abdominală

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3 2000 IU + Vitamin K2 100 mcg

Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
4775 RON
3343 RON