Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc

12345    4.6/5  (5 Au votat)
Categorii: Minerale, Vitamine Subcategorii: Zinc, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina K Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze Vezi ingredientele
-40%   6565 RON
3939 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37034

Oferte cu acest produs


OstroVit Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc
60 Capsule, 30 Doze
+

OstroVit Selenium 100μg
90 Tableta, 90 Doze
+

OstroVit Quercetin / Vege
90 Capsule, 90 Doze
=
166.61 RON
84.97 RON

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina D3 2000 UI + K2 MK-7 + C + Zn 60 capsule

OstroVit Vitamina D3 2000 UI + K2 MK-7 + C + Zn este un supliment alimentar compus care vă permite să aveți grijă de sănătatea și imunitatea dumneavoastră. Datorită selecției unice de ingrediente active de acum înainte, nu trebuie să luați mai multe suplimente diferite simultan. Capsulele OstroVit din linia de vitamine profesionale vă vor spori imunitatea, vă vor crește sănătatea oaselor, vă vor întări dinții și vă vor face pielea să arate strălucitoare!

Ce sunt OstroVit Vitamina D3 2000 UI + K2 MK-7 + C + Zn 60 capsule?

Suplimentul alimentar OstroVit Vitamin D3 2000 IU + K2 MK-7 + C + Zn este un set de 60 de capsule ușor de înghițit care conțin cantitatea necesară de vitamine de care avem nevoie toți. Concentrația ridicată de vitamina D3 în combinație cu forma ușor digerabilă a vitaminei naturale K2 MK-7 derivate din natto, vitamina C populară și picolinat de zinc este cel mai bun mod de a completa deficiențele de nutrienți care sunt frecvente în special în lunile de toamnă și iarnă.

Vitaminele D3, K2, C și zinc au un impact direct asupra funcționării mai multor organe și sisteme. Luați-le dacă doriți:

     se bucură de un nivel ridicat de imunitate și se îmbolnăvesc mai rar
     au o coagulabilitate sanguină adecvată
     întărește-ți oasele și dinții
     face pielea ta netedă și strălucitoare
     au părul strălucitor și puternic
     menține o vedere bună

Cele mai importante caracteristici ale OstroVit Vitamin D3 2000 IU + K2 MK-7 + C + Zn

Deficiențele de vitamine vă pot afecta grav sănătatea și vă pot slăbi semnificativ sistemul imunitar. Suplimentul nostru alimentar vă va permite să scăpați rapid și ușor de problemele legate de cantități insuficiente de zinc și vitamine D3, K2 și C din organism.

Cele mai importante caracteristici ale suplimentului alimentar:

SUPORT COMPETENT - Efectele capsulelor OstroVit pot fi resimțite din interior și observate la exterior. Oase mai puternice, o coagulabilitate mai bună a sângelui și păr elegant sunt doar câteva exemple de modificări pe care le puteți observa.
VITAMINA UNICĂ ȘI COMPLEX MINERAL - Datorită combinației mai multor ingrediente active atent selectate, suplimentul alimentar oferă efecte sporite și beneficii pentru sănătate.
ASIMILABILITATE MARE - Suplimentul este disponibil sub formă de capsule convenabile, ușor de înghițit. Capsulele se dizolvă rapid în stomac.
DOZE OPTIMALE - O doză zilnică de supliment, adică două capsule, va oferi corpului dumneavoastră nivelul optim de ingrediente active. Luând-o în mod regulat, puteți preveni cu ușurință deficiențele de vitamine.
Ingrediente active ale OstroVit Vitamina D3 2000 UI + K2 MK-7 + C + Zn
Suplimentul alimentar OstroVit este un set de ingrediente care susțin procesele naturale care apar în organism. Aflați de ce este responsabil fiecare dintre ele:

Vitamina D - susține formarea și sănătatea oaselor. Poate ajuta la prevenirea osteoporozei. În plus, stimulează funcționarea sistemului imunitar.
Vitamina K - ajută la menținerea sănătății oaselor și a dinților, precum și la îmbunătățirea coagulabilității sângelui. Crește absorbția vitaminei D.
Vitamina C - îmbunătățește imunitatea organismului prin stimularea creșterii globulelor albe din sânge. Este un antioxidant care participă, de asemenea, la procesul de sinteză a colagenului și, prin urmare, îmbunătățește starea pielii.
Zinc - oferă sprijin suplimentar sistemului imunitar și întărește oasele. Face părul strălucitor și favorizează vederea bună.

Utilizare sugerată

Luați 1 porție (2 capsule) pe zi.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 20:12:57
  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder pentru diete
  Dorian Yates Nutrition

  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder

  400 Grame, 20 Doze
  15754 RON 7877 RON (-50%)
  Cumpara

  High Intensity Training BCAA 10:1:1 Powder


  Categorii: Aminoacizii
  Brand: Dorian Yates Nutrition
  Ambalare: 400 Grame, 20 Doze

  Aminoacizi Hit BCAA 10:1:1 400g (20 de serviri) - Dorian Yates Nutrition - Pentru rezultate vizibile în scurt timp. Nu există pe piață un alt produs care să îți ofere o doză atât de mare de aminoacizi BCAA. Hit BCAA 10:1:1 este un supliment nutritiv revoluționar din gama ShadowLine Dorian Yates Nutrition ce conține o doză masivă de aminoacizi BCAA, 12000 mg pe fiecare servire. Această doză de am...


Clienti mai cumpara si:Oferte cu acest produs

De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc от OstroVit

Vitamin D3 2000 + K2 MK-7 / + Vitamin C + Zinc

Categorii: Minerale, Vitamine
Subcategorii: Zinc, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina K    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Capsule, 30 Doze
6565 RON
3939 RON