VITAMIN D3 5000 от OstroVit

VITAMIN D3 5000

12345    5/5  (33 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina D Brand: OstroVit Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
Nu este disponibil!


No. 31475
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina D3 5000 este preparatul de cea mai înaltă calitate, încapsulat într-o formă de gel moale foarte absorbit. Produsul este recomandat ca supliment zilnic al dietei și mai ales ca un element important al deficienței principale a necesarului biologic pentru organismul de vitamina D3, sub formă de colecalciferol.

Acesta conține 60 de porții în pachet
1 porție = 1 capsulă
Foarte biodisponibilă formă de capsule gelatinoase!
Conținut ridicat de ingredient activ, 5000 UI!

Vitamina D, cunoscută și sub numele de "vitamina soarelui", ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și fosforului și ajută la menținerea nivelului adecvat de calciu în sânge. În plus, această vitamină ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, precum și la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar. Vitamina D participă la procesul de diviziune celulară. Deficiențele vitaminei D sunt foarte periculoase. La copii și sugari, ele determină modificări ale curburii. La femeile însărcinate și care alăptează, ele pot fi motivul decalcificării și înmuiere a oaselor, în timp ce la vârstnici, demineralizarea crescută, distorsiunile și porozitatea excesivă și fragilitatea scheletului.

Vitamina D3 nu este numai sănătate, ci și forță și vitalitate. Există studii [1] la bărbați care confirmă o creștere semnificativă a hormonului fiziologic masculin - testosteron atunci când se completează doza corespunzătoare de vitamina D3. În grupul de bărbați care au luat placebo, acest tip de reacție corporală nu a fost raportat.

PROPRIETAȚI DE VITAMIN D3 5000 UI

Creste mineralizarea oaselor si dintilor
Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și a fosforului
Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor
Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
Participă la procesul de diviziune celulară
Este ideal pentru creșterea nivelului fiziologic al testosteronului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii

Promotia curenta

 • 16:36:11
  Iont-MAXX Hypotronic Drink pentru diete
  MAXXWIN

  Iont-MAXX Hypotronic Drink

  1000 ml, 67 Doze
  7901 RON 5136 RON (-35%)
  Cumpara

  Iont-MAXX Hypotronic Drink


  Categorii: Izotonice și băuturi izotonice
  Brand: MAXXWIN
  Ambalare: 1000 ml, 67 Doze

  MAXXWIN Iont-MAXX Hypotronic Drink este concentrat ion avansat îmbogățit cu taurină, glicină și L-carnitina. Scopul său este destinat sportivilor activi ca un instrument pentru rehidratare rapidă în timpul exercițiului sau concurența. hidratare maximă și de recuperare a corpului menține echilibrul optim de lichide în organism Se încarcă minerale vitale și substanțe nutritive pierdute prin tran...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

VITAMIN D3 5000 от OstroVit

VITAMIN D3 5000

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina D    Brand: OstroVit    Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze
Nu este disponibil!