VITAMIN D3 5000 от OstroVit

OstroVit

VITAMIN D3 5000

12345    5/5  (34 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina D Ambalare: 250 Softgels, 250 Doze
72 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 32843

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina D3 5000 este preparatul de cea mai înaltă calitate, încapsulat într-o formă de gel moale foarte absorbit. Produsul este recomandat ca supliment zilnic al dietei și mai ales ca un element important al deficienței principale a necesarului biologic pentru organismul de vitamina D3, sub formă de colecalciferol.

Acesta conține 60 de porții în pachet
1 porție = 1 capsulă
Foarte biodisponibilă formă de capsule gelatinoase!
Conținut ridicat de ingredient activ, 5000 UI!

Vitamina D, cunoscută și sub numele de "vitamina soarelui", ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și fosforului și ajută la menținerea nivelului adecvat de calciu în sânge. În plus, această vitamină ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși, precum și la buna funcționare a mușchilor și a sistemului imunitar. Vitamina D participă la procesul de diviziune celulară. Deficiențele vitaminei D sunt foarte periculoase. La copii și sugari, ele determină modificări ale curburii. La femeile însărcinate și care alăptează, ele pot fi motivul decalcificării și înmuiere a oaselor, în timp ce la vârstnici, demineralizarea crescută, distorsiunile și porozitatea excesivă și fragilitatea scheletului.

Vitamina D3 nu este numai sănătate, ci și forță și vitalitate. Există studii [1] la bărbați care confirmă o creștere semnificativă a hormonului fiziologic masculin - testosteron atunci când se completează doza corespunzătoare de vitamina D3. În grupul de bărbați care au luat placebo, acest tip de reacție corporală nu a fost raportat.

PROPRIETAȚI DE VITAMIN D3 5000 UI

Creste mineralizarea oaselor si dintilor
Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și a fosforului
Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor
Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar
Participă la procesul de diviziune celulară
Este ideal pentru creșterea nivelului fiziologic al testosteronului.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • Vitamin D3 4000 + K2 100 mcg

  Vitamin D3 4000 + K2 100 mcg pentru diete
  55 RON

  Vitamin D3 4000 + K2 100 mcg


  Categorii: Minerale, Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 100 Tableta, 100 Doze

  OstroVit Vitamina D3 4000 + K2 este un supliment alimentar sub formă de comprimate care conține în compoziția sa o compoziție de vitamine D și K, derivată din materii prime naturale. 100 de porții în pachet! 1 portie = 1 comprimat. Doza crescută de vitamină D - 4000 UI. OstroVit Vitamina D3 și K2...
 • Vitamin E

  Vitamin E pentru diete
  46 RON

  Vitamin E


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Softgels, 90 Doze

  Anumiți izomeri ai vitaminei E au abilități puternice antioxidante care au puterea de a reduce daunele provocate de radicalii liberi, de a lupta împotriva inflamației și de a ajuta, prin urmare, să încetinească în mod natural procesul de îmbătrânire a celulelor și de a elimina problemele de sănătate...
 • Vitamin D 2000

  Vitamin D 2000 pentru diete
  31 RON

  Vitamin D 2000


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 60 Softgels, 60 Doze

  OstroVit Vitamin D 2000 este un preparat de înaltă calitate pentru vitamine, a cărui utilizare în toamnă și iarna este extrem de benefică pentru sănătate! Organismul este capabil să sintetizeze vitamina D, dar în cazul expunerii insuficiente la soare este un fenomen foarte limitat care poate duce la...
 • Vitamin C

  Vitamin C pentru diete
  33 RON

  Vitamin C


  Categorii: Vitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze

  OstroVit Vitamina C este un suport natural al sistemului imunitar. OstroVit Vitamina C furnizează organizmului 1000 mg acid ascorbic în fiecare porție. Întărește bariera de protecție și o susține în lupta împotriva microorganismelor și virușilor și, în plus, îmbunătățește starea țesutului conjunc...


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

VITAMIN D3 5000 от OstroVit

VITAMIN D3 5000

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina D    Brand: OstroVit    Ambalare: 250 Softgels, 250 Doze
72 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
72 RON
63.43 RON