Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg

12345    4/5  (10 Au votat)
Ambalare: 60 Tableta, 240 Doze
Vezi ingredientele
-30%   5331 RON
3732 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 37951

DESCRIEREA PRODUSULUI

OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2 60 file

OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2 este un supliment alimentar din grupul vitaminelor profesionale, care conține vitamina D sub formă de colecalciferol și vitamina K2 MK-7 cu natto. Datorită conținutului ridicat de ingrediente active, suplimentul vă va ajuta să furnizați cu ușurință și rapid vitamine în organismul dvs. și vă va proteja împotriva efectelor deficienței lor. Vrei să ai oase și dinți puternici, o piele sănătoasă și o bună coagulare?

De ce să utilizați OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2?

Vitamina D3, denumită și vitamina soarelui, apare în piele sub influența soarelui. O puteți găsi, de asemenea, în diferite tipuri de alimente, inclusiv pește și ouă grase și produse lactate. Din păcate, cantitatea de vitamina D3 din alimente este relativ scăzută, menținând-o la un nivel adecvat, în special toamna și iarna, este foarte dificilă.

Efectul deficitului de vitamina D3 și K2 este în principal dezvoltarea bolilor osoase, cum ar fi rahitismul și osteoporoza. În plus, lipsa vitaminei D3 poate slăbi mușchii, poate provoca dureri osoase, infecții frecvente, căderea părului, precum și oboseală și proastă dispoziție.

Alegeți suplimentul alimentar OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2 dacă:

     sunt deseori de o dispoziție proastă
     pielea ta este într-o stare proastă
     pierzi părul
     au dureri osoase și articulare
     doresc să îmbunătățească coagularea sângelui
     se ocupă de cariile dentare
     de multe ori se îmbolnăvesc

Proprietățile OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2

Deficitul de vitamina D3 și K2 poate duce la consecințe foarte dureroase sub formă de boli ale oaselor și articulațiilor. Datorită OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2, puteți completa rapid și eficient vitaminele din organismul dumneavoastră.

Principalele caracteristici ale suplimentului:

O PORȚIE MARE DE VITAMINE - OstroVit Vitamina D3 8000 UI + K2 supliment alimentar conține o mulțime de ingrediente active. O filă oferă 200 µg de vitamină K2 și 200 µg de vitamina D3, ceea ce reprezintă până la 4000% din valoarea de referință a nutrienților.
IMPACT INTREGENT - Suplimentul acționează din interior și vă întărește oasele, dinții și articulațiile, precum și contribuie la îmbunătățirea aspectului exterior. Datorită acestui fapt, părul dvs. va fi într-o stare mai bună, iar pielea se va lumina în mod natural.
PRODUS PENTRU PERSOANELE CU CARENȚĂ DE VITAMINĂ D - O doză mare de vitamina D3 va funcționa perfect la persoanele cărora le lipsește acest ingredient anterior. Nu uitați să efectuați analize de sânge relevante și să primiți sfatul medicului înainte de a începe să completați suplimentele.
PRODUS PENTRU VEGANI - Suplimentul alimentar nu conține ingrediente de origine animală, deci va fi potrivit pentru vegani și vegetarieni. Vă puteți simți liber să utilizați suplimentul nostru, chiar dacă nu mâncați niciodată carne.

Utilizare sugerată

Consumați 1 porție (1/4 comprimat) zilnic.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3 8000 + K2 200 mcg

Ambalare: 60 Tableta, 240 Doze
5331 RON
3732 RON