Vitamin D3+K2 Calcium от OstroVit

Vitamin D3+K2 Calcium

12345    5/5  (31 Au votat)
Categorii: Vitamine, Minerale Subcategorii: Vitamina D, Vitamina K, Calciu Brand: OstroVit Ambalare: 90 Tableta, 45 Doze Vezi ingredientele
48 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30932
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT - Vitamina D3 + K2 + Calciu Este o sursa excelenta de calciu de cea mai buna calitate combinata cu vitamine D3 si K2 in doze solide si in comprimate. O cantitate de 50 μg de vitamina D într-o porție! Sprijin economic de la OstroVit.

Vitamina D ajută la menținerea oaselor sănătoase; Vitamina D ajută la menținerea dinților sănătoși; Vitamina D ajută la menținerea nivelurilor normale de calciu din sânge; Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și a fosforului; Vitamina D este implicată în diviziunea celulară; Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar; Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor; Vitamina D contribuie la dezvoltarea corectă a oaselor și dinților; Vitamina D contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; Vitamina D ajută la reducerea riscului de cădere din cauza instabilității posturale și a slăbiciunii musculare. Falls este un factor de risc pentru fracturile osoase la ambele sexe în vârstă de 60 de ani și peste; Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea osoasă adecvată la copii.

Vitamina K ajută la menținerea oaselor sănătoase; Vitamina K contribuie la coagularea corectă a sângelui.

Calciul este necesar pentru a menține oasele sănătoase; Calciu este necesar pentru a menține dinții sănătoși; Calciul ajută la buna funcționare a mușchilor; Calciul ajută la menținerea neurotransmisiei normale; Calciul contribuie la coagularea sângelui; Calciul contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat; Calciul este implicat în diviziunea și specializarea celulară; Calciul ajută la buna funcționare a enzimelor digestive; Calciul ajută la reducerea pierderii minerale osoase la femeile aflate în postmenopauză. Densitatea minerală osoasă scăzută este un factor de risc pentru fracturile osoase osteoporotice; Calciul este necesar pentru creșterea și dezvoltarea osoasă adecvată la copii.

- vitamina D3 K2 și complexul de calciu
- sprijin pentru sistemul osos
- regenerare
- adresate vârstnicilor și sportivilor

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:

 • 100% Vit&Min

  100% Vit&Min pentru diete
  45 RON

  100% Vit&Min


  Categorii: Minerale, Multivitamine
  Brand: OstroVit
  Ambalare: 90 Tableta, 45 Doze

  Ostrovit 100% Vit & Min este un set cuprinzător de vitamine și minerale esențiale necesare bunei funcționări a organismului.   Aplicație: supliment alimentar în ingredientele preparatului.   Recipient recomandat: utilizați 1 porție (2 comprimate) zilnic înainte de prima masă....


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitamin D3+K2 Calcium от OstroVit

Vitamin D3+K2 Calcium

Categorii: Vitamine, Minerale
Subcategorii: Vitamina D, Vitamina K, Calciu    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 45 Doze
48 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
48 RON
42.29 RON