Vitamin D3+K2 Calcium от OstroVit

OstroVit

Vitamin D3+K2 Calcium

12345    5/5  (75 Au votat)
Categorii: Vitamine, Minerale Subcategorii: Vitamina D, Vitamina K, Calciu Ambalare: 90 Tableta, 45 Doze Vezi ingredientele
-40%   5027 RON
3016 RON
Preturile sunt cu TVA inclusNo.: 30932

DESCRIEREA PRODUSULUI

OSTROVIT - Vitamina D3 + K2 + Calciu Este o sursa excelenta de calciu de cea mai buna calitate combinata cu vitamine D3 si K2 in doze solide si in comprimate. O cantitate de 50 μg de vitamina D într-o porție! Sprijin economic de la OstroVit.

Vitamina D ajută la menținerea oaselor sănătoase; Vitamina D ajută la menținerea dinților sănătoși; Vitamina D ajută la menținerea nivelurilor normale de calciu din sânge; Vitamina D ajută la absorbția / utilizarea adecvată a calciului și a fosforului; Vitamina D este implicată în diviziunea celulară; Vitamina D ajută la buna funcționare a sistemului imunitar; Vitamina D ajută la buna funcționare a mușchilor; Vitamina D contribuie la dezvoltarea corectă a oaselor și dinților; Vitamina D contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar; Vitamina D ajută la reducerea riscului de cădere din cauza instabilității posturale și a slăbiciunii musculare. Falls este un factor de risc pentru fracturile osoase la ambele sexe în vârstă de 60 de ani și peste; Vitamina D este necesară pentru creșterea și dezvoltarea osoasă adecvată la copii.

Vitamina K ajută la menținerea oaselor sănătoase; Vitamina K contribuie la coagularea corectă a sângelui.

Calciul este necesar pentru a menține oasele sănătoase; Calciu este necesar pentru a menține dinții sănătoși; Calciul ajută la buna funcționare a mușchilor; Calciul ajută la menținerea neurotransmisiei normale; Calciul contribuie la coagularea sângelui; Calciul contribuie la menținerea unui metabolism energetic adecvat; Calciul este implicat în diviziunea și specializarea celulară; Calciul ajută la buna funcționare a enzimelor digestive; Calciul ajută la reducerea pierderii minerale osoase la femeile aflate în postmenopauză. Densitatea minerală osoasă scăzută este un factor de risc pentru fracturile osoase osteoporotice; Calciul este necesar pentru creșterea și dezvoltarea osoasă adecvată la copii.

- vitamina D3 K2 și complexul de calciu
- sprijin pentru sistemul osos
- regenerare
- adresate vârstnicilor și sportivilor

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Vitamin D3+K2 Calcium от OstroVit

Vitamin D3+K2 Calcium

Categorii: Vitamine, Minerale
Subcategorii: Vitamina D, Vitamina K, Calciu    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 45 Doze
5027 RON
3016 RON