Vitamin E от OstroVit

Vitamin E

12345    5/5  (30 Au votat)
Categorii: Vitamine Subcategorii: Vitamina E Brand: OstroVit Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
46 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 30918
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

- Ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ,
- De asemenea, participă la sinteza anticoagulantelor,
- Afectează performanța musculară normală,
- Necesar în timpul sarcinii,
- Susține funcționarea corectă a vederii,
- OstroVit VITAMIN E este un supliment alimentar care conține vitamina E, ale cărui - - proprietăți au fost folosite de multă vreme în medicină, unde este cunoscută, printre altele, ca "vitamina fertilității", deoarece este necesară păstrarea acesteia.

Vitamina E, în plus față de vitaminele A și C, este un antioxidant puternic care ajută la protejarea celulelor de stresul oxidativ și deteriorarea celulară cauzată de radicalii liberi. Vitamina E participă, de asemenea, la sinteza anticoagulantelor, menținând permeabilitatea adecvată a membranelor celulare și reducând agregarea trombocitelor, datorită cărora poate contribui la contracția cheagurilor. În plus, participă la protecția globulelor roșii și la transmiterea semnalelor nervoase în organism. În plus, vitamina E afectează, de asemenea, performanța musculară normală și producția de spermatozoizi la bărbați. Este, de asemenea, o vitamină necesară în timpul sarcinii, deoarece este responsabilă pentru întreținerea acesteia, precum și dezvoltarea adecvată a fătului. În plus, vitamina E susține funcționarea corectă a vederii.

Merită să știți că absorbția "vitaminei fertilității" de către organism susține vitamina A, un complex de vitamine B, vitamina C, seleniu, fosfor, mangan și acizi grași esențiali (acizi grași nesaturați esențiali).

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Vitamin E от OstroVit

Vitamin E

Categorii: Vitamine
Subcategorii: Vitamina E    Brand: OstroVit    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
46 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
46 RON
40.53 RON