Magnesium + B6 от Real Pharm

Magnesium + B6

12345    0/5  (0 Au votat)
Categorii: Vitamine, Minerale Subcategorii: Vitamina B, Magneziu Brand: Real Pharm Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze Vezi ingredientele
-20%   28 RON
2240 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No. 21635
Pricematch

DESCRIEREA PRODUSULUI

Magneziu + B6 Real Pharm este un supliment de înaltă calitate, în formă de tabletă, care furnizează 150 mg. (40% RDA) de magneziu și 5 mg. (357% DZR) de vitamina B6 în fiecare doză (1 comprimat).

Face parte din noua linie Seria Sănătate de la Real Pharm, Qilian îmbogățit cu micronutrienți și vitamine în dieta de zi cu zi și este în concordanță cu nevoia crescută de vitamine și minerale profesional sportivi activi, sportivi și oameni care au suferit de zi cu zi și exerciții fizice grele.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 65 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen de pana la 72 de ore.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon,e-mail sau skype.

Cel mai bun pret

Fit1.ro - Cel mai bun pret! Fiecare pret este format pe baza preturilor celorlaltor site-uri si iti garantam ca avem cele mai bune preturi online sau in magazinul nostru fizic.

Magnesium + B6 от Real Pharm

Magnesium + B6

Categorii: Vitamine, Minerale
Subcategorii: Vitamina B, Magneziu    Brand: Real Pharm    Ambalare: 90 Tableta, 90 Doze
28 RON
2240 RON

VIP card! *beneficiati de reduceri si oferte speciale la toate produsele oferite.

Pret cu card VIP:
22.4 RON
21.08 RON