Design elegant

Acest tracker subţire cu curea pentru încheietură, disponibil în culori multiple, vă completează stilul cu un design aparte, accente metalice şi un afişaj luminos uşor de citit. Afişajul se activează doar atunci când aveţi nevoie de el. Atunci când este pornit, se reglează automat la nivelurile de lumină ambientală, fiind vizibil chiar şi în lumina puternică a soarelui. Indiferent dacă mergeţi la birou, la sală, la bazin sau oriunde între acestea, vívosmart 4 se potriveşte perfect pentru stilul dvs. de viaţă.


Pulse Ox la încheietura dvs.

Senzorul Pulse Ox al dispozitivului vívosmart 4 estimează nivelul de saturaţie a oxigenului din sânge.

Optimizaţi energia organismului dvs.

Monitorul de energie Body Battery al vívosmart 4 utilizează o combinaţie de date privind stresul, variaţiile pulsului (HRV), somnul şi activităţile pentru a măsura rezerva de energie a corpului dvs. în orice moment, astfel încât să vă puteţi planifica ziua cu optimizarea timpilor de activitate şi repaus.

Monitorizarea nivelului de stres pe tot parcursul zilei

Cel mai probabil aveţi parte de stres la un moment dat în timpul zilei, dar la ce nivel? Dispozitivul dvs. vívosmart 4 vă informează atunci când aveţi o zi calmă, echilibrată, stresantă sau de nivel intermediar. Prin monitorizarea HRV (intervalul de timp între bătăile pulsului), vívosmart 4 poate calcula şi afişa nivelul dvs. de stres. Există, de asemenea, funcţia opţională „Memento de relaxare”, pe care o puteţi activa în aplicaţia Garmin Connect.

Monitorizaţi viaţa dvs. activă

Dispozitivul dvs. vívosmart 4 vă întâmpină în fiecare zi cu un obiectiv de paşi personalizat. Apoi vă monitorizează şi afişează progresul. Pe lângă paşi, funcţiile acestuia de monitorizare a activităţii includ numărul de etaje urcate, caloriile arse, minutele de activitate intensă şi altele. Veţi vedea, de asemenea, o bară de mişcare şi veţi primi alerte prin vibraţii pentru a vă reaminti când este timpul să vă ridicaţi şi să faceţi mişcare.

Monitorizaţi antrenamentele

Puteţi utiliza cronometrele de activitate preîncărcate pentru a vă monitoriza timpii exerciţiilor şi altele. Când efectuaţi o activitate de antrenament de forţă, dispozitivul va înregistra exerciţiile, repetiţiile şi seturile, împreună cu durata de efort şi de odihnă, aşa că vă puteţi lăsa carneţelul acasă.

Dacă uitaţi să porniţi cronometrul, funcţia Move IQ® a vívosmart 4 va detecta automat exerciţii precum mersul pe jos, înotul, ciclismul şi antrenamentul pe bicicleta eliptică şi va începe chiar cronometrarea anumitor activităţi. După ce terminaţi, activităţile dvs. sunt transmise către Garmin Connect, comunitatea noastră online, unde puteţi revizui, edita şi partaja activităţile cu contactele şi prietenii dvs.

Monitorizarea zilnică a valorilor fitness şi wellness

Folosind datele privind pulsul Elevate™ colectate de la încheietura dvs., vívosmart 4 poate - cu o estimare a VO2 max. - să vă ofere o imagine a nivelului dvs. curent de fitness. În general, pe măsură ce condiţia dvs. fizică creşte, acelaşi lucru se întâmplă cu VO2 max. Pe baza VO2 max., vívosmart 4 poate estima, de asemenea, vârsta dvs. în funcţie de nivelul de fitness, o statistică ce poate fi redusă în timp prin exerciţii şi efort susţinut.

Rămâneţi conectaţi

Cu tracker-ul vívosmart 4 la încheietura mâinii, nu trebuie să alegeţi între a rămâne conectat şi a rămâne activ. Verificaţi prognoza meteo, controlaţi muzica, primiţi notificări inteligente, găsiţi-vă telefonul, răspundeţi chiar cu mesaje text presetate (doar pentru Android) şi accesaţi notificările de pe reţelele de socializare pe afişajul tracker-ului dvs., în timp ce smartphone-ul dvs. rămâne ascuns.

Partajaţi şi participaţi la competiţii

Urmărirea activităţilor şi a reuşitelor este uşoară cu vívosmart 4. Tracker-ul dvs. se sincronizează automat cu comunitatea online Garmin Connect, unde puteţi să verificaţi progresele realizate, să vă alăturaţi competiţiilor, să câştigaţi ecusoane şi chiar să partajaţi date prin reţelele de socializare. Garmin Connect este gratuită şi disponibilă pe web sau pe smartphone, prin aplicaţia Garmin Connect.

1 Necesită configurare iniţială prin Garmin Connect sau Garmin Express™
2 Acesta nu este un dispozitiv medical şi nu este destinat utilizării pentru diagnosticarea sau monitorizarea niciunei afecţiuni medicale; consultaţi Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox nu este disponibilă în toate ţările.
3 Acuratețea măsurării activității
Android™ este o marcă comercială a Google Inc.