Nitro Gain от BioTech USA

BioTech USA

Nitro Gain

12345    4.6/5  (28 Au votat)
Ambalare: 6800 Grame
Vezi ingredientele
Nu este disponibil!


No.: 17347

DESCRIEREA PRODUSULUI

Prezentare generală

Proteine complexe în Nitro Gain contribuie la creșterea masei musculare și de întreținere musculară. Îmbunătățită cu glucide complexe, MCT, vitamine, minerale și-câștig NRG amestec se poate suplimenta în mod eficient planul de masă, în scopul de a satisface nevoile de zi cu zi de nutrienți.

GAIN-NRG BLEND

Nitro Gain este formulat cu tehnologia Gain-NRG, care este bogat în creatine, vitamine și alte ingrediente esențiale pentru a împinge limitele dvs., chiar și mai mult.

PROTEINE SI carbohidratii complecsi

Nitro Gain
ofera 60 g de proteine ultraînalt biologice valoare cu, aminoacizi esențiali și neesențiali, L-glutamină și BCAAs. Am folosit CARBOX în Nitro Gain, o matrice de carbohidrati bine echilibrat cu 5 surse, inclusiv palatinoza.

Indicatii
Se amestecă 2 linguri (148 g) din Nitro Gain cu 400 ml de apă sau lapte degresat. Se beau doua portii pe zi intre mese. La antrenament zile bea una din cele doua portii de Nitro Gain în termen de 15 minute după antrenament.

ingrediente:

premix carbohidraților (dextroză, maltodextrină, fructoză, riboza, Palatinose), Protein premix (concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer, peptide din zer, caseinat de calciu, proteine ​​din lapte, izolat ou de proteine ​​albe), vitamine si premix mineral (beta-caroten, tocoferil acetat, tiamina mononitrat, riboflavina, clorhidrat de piridoxina, cianocobalamina, nicotinamid, acid L-ascorbic, biotina, acid folic, fosfat tricalcic, fosfat dimagneziu, selenit de sodiu, sulfat de magneziu, gluconat de zinc), agent de îngroșare: gumă guar, aromă, îndulcitor: sodiu ciclamat, GAIN-NRG Blend [Acid alfa lipoic, acid tioctic, 6,8-Ditio-octanoic, creatina monohidrat, creatina etilesterului, creatina AKG, tamponata creatina, 2- (naftil-) Acid etanoic, taurină, acid 2-aminoetaneulfonic, Extract de ceai verde, ceai verde catechine (GTC), epicatechina (EC), epigallocatechin (EGC), galatul de epicatechina (ECG), galat epigallocatechin (EGCG)], N-acetilcisteina, coenzima Q10, luteina, galat epigallocatechin, L-carnitina, culoare: E124

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Nitro Gain от BioTech USA

BioTech USA

Nitro Gain

Ambalare: 6800 Grame
Nu este disponibil!