Magnesium Shot / with Potassium + B6 от OstroVit

OstroVit

Magnesium Shot / with Potassium + B6

12345    4.9/5  (72 Au votat)
Ambalare: 80 ml, 1 Doza
Vezi ingredientele
-30%   7 RON
490 RON
Preturile sunt cu TVA inclus

No.: 33398

DESCRIEREA PRODUSULUI

Magnesium Potassium + B6 Shot este un supliment nutritiv lichid. Se adaugă băutură necarbonată de magneziu (375 mg / 80 ml) cu potasiu și vitamina B6. Potasiu Magneziu + Shot B6 este un supliment alimentar destinat persoanelor care au o nevoie crescută de magneziu, potasiu și vitamina B6. Supliment destinat adulților care sunt activi fizic, în special sportivilor. Produsul este recomandat în timpul eforturilor sporite.

      Ajută la reducerea oboselii și a oboselii
      Ajută la menținerea echilibrului electrolitic
      Ajută la menținerea unui metabolism energetic adecvat
      Ajută la buna funcționare a sistemului nervos
      Ajută la menținerea oaselor și a dinților sănătoși
      Ajută la menținerea metabolismului adecvat al proteinelor și al glicogenului
      Ajută la menținerea caracteristicilor psihologice corecte.
      Menținerea sistemului nervos
      Reglementarea managementului apei al organismului
      Reglementarea presiunii fiziologice

Magneziu , ajută la buna funcționare a mușchilor și menținerea echilibrului electrolitic și ajută la menținerea oaselor si a dintilor. Magneziul și vitamina B6 contribuie la menținerea unui metabolism energetic potrivit și la ajutarea sistemului nervos de a funcționa corespunzător. În plus, aceste ingrediente ajută la reducerea oboselii și a oboselii și ajută la menținerea funcțiilor psihologice normale.

Potasiul este un mineral cheie pentru viață. Indispensabil pentru funcționarea corectă a inimii și a rinichilor. Se găsește în aproape toate produsele alimentare. Doza ridicată se găsește în legumele cu frunze verzi, fructe, legume și pești. O dieta bogata in potasiu reglementeaza mecanismele care afecteaza buna functionare a corpului. Afectează favorabil activitatea sistemului cardiovascular, vasele de sânge, contribuie, de asemenea, la stabilizarea tensiunii arteriale. Potasiul este un electrolit care echilibrează efectiv o dietă bogată în sodiu. Ea afectează munca musculară, nivelurile de energie și sănătatea mintală.

Vitamina B6 ajută la corectarea sintezei cisteinei și menține metabolismul adecvat al homocisteinei. Vitamina B6 contribuie la menținerea metabolismului normal al proteinelor și a glicogenului și ajută la reglarea activității hormonale.

Cum se utilizează: Consumați 1 shot (80 ml) pe zi. Nu consumați mai mult de 1 shot pe zi. Se agită înainte de utilizare. Consumați-vă în timp de 24 de ore de la deschidere.

Comentarii pentru acest produs

Inregistreaza-te sau autentifica-te pentru a putea scrie comentarii


Clienti mai cumpara si:De ce sa alegeti Fit1.ro

Livrare gratuita

Pentru absolut toate comenzile cu plata cash incepand cu 150 lei iti oferim livrare complet gratuita, indiferent de locul sau greutatea produselor in termen 2-5 zile lucratoare, excluzand ziua colectarii, weekend-urile (sambata si duminica) si sarbatorile legale.

Cadouri

Poti alege cadoul tau preferat din gama larga pusa la dispozitie, peste 30. Cele mai dorite fiind-Shaker, T-shirt, Curele si Manusi de ridicare. Tot pentru tine am pregatit chiar si optiunea de a comanda produse de peste X lei GRATUIT!

Consultare gratuita

Fit1.ro tine la parerea ta. Din acest motiv ne poti contacta oricand prin telefon sau e-mail.

Magnesium Shot / with Potassium + B6 от OstroVit

OstroVit

Magnesium Shot / with Potassium + B6

Ambalare: 80 ml, 1 Doza
7 RON
490 RON